Veszprémi kulturális intézmények kapacitásfejlesztési pályázata – tanulmányutak támogatása

Veszprém Megyei Jogú Városban működő kulturális intézmények/szervezetek kulturális szakemberei számára külföldi jó példák, jó gyakorlatok megismerését, továbbá nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítését célzó tanulmányutak támogatása annak érdekében, hogy a Veszprém 2023 Európa Kulturális Főváros program megvalósításában tevékeny szerepet tudjanak vállalni.

Pályázati Kiírás. Pályázati Adatlap

Támogatási Szerződés

 

Nyílt pályázat – Karneváli fellépés Fiumében!

2020 február 1-ével kezdetét veszi a horvátországi Fiume Európa Kulturális Fővárosa éve. A nyitóünnepséget követően az év egyik legjobban várt eseménye a farsangi karnevál és felvonulás. Fiumei barátaink meghívtak minket is, hogy részesei legyünk az ünnepi ceremóniának. Ezért a Veszprém-Balaton 2023 EKF programiroda, nyíilt Pályázati felhívásban keresi azt a 30-45 fő közötti csapatot, aki 2020. február 23-án, Veszprémet és/vagy a Balatont legjobban bemutató látványos jelmezekkel és karneváli műsorszámmal képviseli Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosát.

Teljes Pályázati Kíírás

 

Pályázat – Kreatív képzés kulturális téren dolgozóknak

Plovdiv Európa Kulturális Fővárosa 2019: Részvétel Iskolája (School of Participation) – Gyakorlati alapú tanulási lehetőség a kulturális és kreatív szférában dolgozóknak. Várjuk azon, Veszprémben, kulturális-kreatív területeken működők jelentkezését, akik a lentieket elolvasva magukra ismernek és szívesen vennének részt egy 7-napos bulgáriai gyakorlat alapú képzésen. A jelentkezési határidő nagyon rövid (tekintettel arra, hogy számunkra is most nyílt meg ez a lehetőség), 2019. november 5. éjfélig várjuk a jelentkezéseket – a feltételek lentebb olvashatók.

Jelentkezési Lap

 

Ha érdeklődik pályázataink iránt, iratkozzon fel hírlevelünkre! Az ősz folyamán újabb, kapacitásfejlesztési pályázatotokat írunk ki, melyek régiós partnereink számára is elérhetőek lesznek.